Sarah Media

Creatieve Storyteller / Copywriter

Stap binnen in een zee vol betovering, waar de avonturen van Disney’s Prinses Ariël niet alleen een magische wereld onthullen, maar ook onbetaalbare lessen voor ons ondernemers. Klaar om samen met mij door deze golven van wijsheid te zwemmen?

Lekker Jezelf Zijn

Laten we eens kijken naar Ariël’s moed om gewoon helemaal zichzelf te zijn zonder excuses. Dat maakt haar pas écht uniek. Ze ziet wonderen in alledaagse dingen en volgt haar eigen weg. Regels? Die lapt ze aan haar vin! Met haar ogen gericht op één doel, laat ze zich door niets afleiden. Stel je die grot vol mensenspulletjes voor als haar persoonlijke vision board, waar haar dromen tot leven komen. Ze zet alles op alles om die doelen te bereiken en is niet bang om dat luid en duidelijk te verkondigen.

Dromen zo Groot als de Oceaan

Weet je wat zo cool is aan Ariël? Ze leert ons dat we niet bang moeten zijn om megagroot te dromen. Ze is een zeemeermin, toch droomt ze er stiekem van om een mens te zijn. En tja, ze laat zich niet tegenhouden door zo’n klein detail. En raad eens? Ze laat zich niet tegenhouden, zelfs niet als ze smoorverliefd wordt op een knappe prins. Wanneer Koning Triton zegt: “Hij is een mens, jij bent een zeemeermin,” kaatst Ariël vurig terug met: “En wat dan nog?” Dat is een krachtige boodschap voor ondernemers: geloof dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt bereiken. Durf groot te dromen, zelfs als anderen twijfelen.

Dát, is de les van Ariël: ze gelooft dat alles mogelijk is. Geen belemmeringen, geen restricties. Gewoon dromen zo groot als de oceaan en ze najagen met de vastberadenheid van een piraat op zoek naar schatten.

Dive in, dream big, and make a splash!

Personal story time!

Net als Ariël ervan droomde om mens te worden, droomde ik ervan om zeemeermin te worden. Een aantal jaar geleden was het mijn ultieme droom om in Disneyland Parijs te werken als beste vriendin van Ariël (we keep the magic real hier). Ik deed 13 keer auditie. En ja, Ariël, ik droomde groot, ik geloofde maar toch… het heeft niet mogen zijn. Ik ben nooit binnen geraakt.

Ik heb mijn droom begraven en toen begon er iets te dagen. Ik kreeg een unieke, eenmalige kans.

Ik mocht zeemeermin zijn voor het speciale event van de Kinepolis op de Avant Premiere van The little mermaid. Ik kon en kan nog steeds mijn geluk niet verwoorden. Het duurde maar een uur, maar dat uur mannekes heb ik genoten!

Wat is jouw droom?