Sarah Media

Creatieve Storyteller / Copywriter

In de wonderlijke wereld van creativiteit en verwondering, schittert één tijdloos verhaal dat ons blijft betoveren: het verhaal van Walt Disney en een kleine muis die alles veranderde.

“I only hope that we don’t lose sight of one thing: that it was all started by a mouse.”

Met deze beroemde quote wilde Walt Disney ons laten stilstaan bij het bescheiden begin van iets groots – een klein idee dat de wereld zou betoveren. De geboorte van Mickey Mouse in de korte animatiefilm “Steamboat Willie” was het begin van een episch avontuur dat zou uitgroeien tot het magische Disney-imperium zoals we dat vandaag kennen. Een bescheiden muis, een dappere droom, en dat ene idee hebben geleid tot een fenomenaal succesverhaal – zeven Disneyparken, Disney Cruises, talloze films en onvergetelijke herinneringen voor miljoenen mensen over de hele wereld.

Dit simpele maar krachtige voorbeeld dient als inspiratie voor ons allemaal. Stel je voor wat jouw idee kan worden als je het de ruimte geeft om te groeien. Laat het broeden, geef het de tijd en aandacht die het verdient. Wie weet waar het je naartoe kan leiden?

Maar onthoud ook dat een idee alleen tot iets groots kan uitgroeien als je ermee aan de slag gaat. Walt Disney was geen dromer die alleen maar fantaseerde, hij was een doener die zijn visie tot leven bracht. Hij durfde, hij sprong en ja, hij durfde ook te falen. Juist die onbevreesdheid was zijn grootste kracht. Net dát maakte hem bijzonder.

Sta even stil bij je eigen ideeën en dromen. Wat wil je bereiken? Wat zou je kunnen creëren als je de moed had om ervoor te gaan? Walt Disney leerde ons dat elke grote droom begint met een stap in de richting van actie. Dus waar wacht je op? Pak dat idee vast, geef het vleugels, en zie ze tot leven komen!

Laat Walt Disney’s verhaal je inspireren.

En laat mij in deze reis van droom naar succes je gids zijn.

Samen bouwen we je business uit op Instagram. Met mij als jouw Instagram Bestie!

Meer info: https://www.notion.so/sarahmedia/Instagram-Bestie-3725f8ef867d44bb98e23c9cd4e249fb?pvs=4